کارآفرینی اجتماعی چیست؟ چگونه یک کارآفرین اجتماعی باشیم؟
کارآفرینی اجتماعی چیست؟ چگونه یک کارآفرین اجتماعی باشیم؟
کارآفرینان معمولا کسانی بودند که ایده ای داشتند، یک شرکت را راه اندازی میکردند و پول میگرفتند. آنها یک طرح کسب و کار را مینوشتند و درواقع آن را میفروختند. اما در سال ۲۰۱۸ ما یک گروه از استارت آپ ها داریم. درواقع ما دنیایی از استارت آپ ها هستیم. کارآفرینان انگیزه های مختلفی برای شروع یک کسب و کار دارند همانطور که مصرف کنندگان انگیزه های مختلفی برای خرید دارند.
کارآفرینی اجتماعی چیست؟
کارآفرینی اجتماعی ترکیبی از تجارت و مسائل اجتماعی است. کارآفرینان اجتماعی تنها به دنبال سود نیستند. موفقیت برای آن ها به این معناست که چگونه کسب و کار آنها بر جهان تاثیر میگذارد و آن را بهبود میبخشد.
ایده های کارآفرینی اجتماعی
آیا شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که دوست دارید یک کارآفرین اجتماعی باشید اما مطمئن نیستید که این کار را چگونه شروع کنید؟ در اینجا چند دستور العمل برای یافتن ایده ای مناسب برای کارآفرینی اجتماعی برای شما آورده ایم:
(1آنچه را که به آن اشتیاق دارید تعریف کنید.
مثلا آیا شما در آخر هفته برای پخش غذا داوطلب هستید؟ یا برای برخی از موسسات خیریه محلی فعالیت میکنید؟ آنچه را که به آن اشتیاق دارید را برای خود تعریف کنید سپس به مرحله دوم بروید.
(2فاصله ها را تعیین کنید
هنگامی که شما فهمیدید به چه چیز اشتیاق دارید، وقت آن رسیده که ببینید چقدر با آن محصولات یا خدمات فاصله دارید و چگونه میتوانید این فاصله را پر کنید. به عنوان مثال اگر صندوق غذای داوطلبانه ای که در اختیار دارید نمیتواند محصولات را تازه نگه دارد فکر کنید که چگونه میتوانید خدماتی ارائه دهید که سریع تر و آسان تر محصولات را به دست افراد برساند تا تازه بماند.
(3نقاط قوت و مهارت های خود را شناسایی کنید
آیا شما یک نویسنده عالی یا یک فروشنده عالی هستید؟ نقاط قوت و مهارت های خود را لیست کنید و تعیین کنید که چگونه این مهارت ها میتواند به شما در انجام مأموریت و کاری که میخواهید انجام دهید کمک کند. همچنین این فرصت بسیار مناسبی برای شماست تا به شناسایی نقاط ضعف خود نیز بپردازید.
(4در مورد مدل کسب و کار خود تصمیم گیری کنید
یک کارآفرین اجتماعی بودن همانند شروع یک کار شخصی نیست. تعیین کنید که چگونه میتوانید از ایده خود کسب درآمد کنید و یک مدل کسب و کار را انتخاب کنید. بسیار مهم است که ساختار کسب و کار خود را بدانید.
دیدگاهتان را بنویسید